Beginnen met beleggen? Doe onze gratis mini cursus

Steeds meer mensen willen beginnen met beleggen. Maar waar en hoe begin je? We gaan je helpen met een gratis mini cursus.

Mijn inbox zit elke dag weer vol met vragen over beleggen. In mijn mail, op Facebook en Instagram. Als ik ze allemaal zou beantwoorden, zou ik nergens anders meer aan toe komen en moesten mijn kinderen zichzelf voortaan maar verzorgen. Niet zo handig. Dus maakte ik een mini cursus waar iedereen zich gratis voor in kan schrijven.

Je ontvangt dan vier mails van ons met daarin basic uitleg over beleggen. Hoe werkt het? Hoeveel leg ik in? Wat zijn de risico’s? Maar ook vertel ik hoe wij beleggen aanpakken. Als je deze vier mails door hebt genomen, snap je de basis van beleggen.

Je kunt je hieronder inschrijven voor de toffe beleggingsmails. Deze zijn dus gratis en je ontvangt dan ook nog iedere week onze nieuwsbrief, waarin je al verhalen kunt lezen die nog niet online staan. Lekker exclusief!

Waarom zou je meer over beleggen willen weten? Nou, bijvoorbeeld omdat je spaargeld nu staat te verdampen op je spaarrekening. Je krijgt 0% spaarrente maar er is wel inflatie. Inflatie betekent dat prijzen van alles stijgen. Het bedrag op je spaarrekening neemt niet af, maar je koopt er wel steeds minder voor. Vroeger werd die inflatie grotendeels gecorrigeerd door de spaarrente, maar die is er nu niet meer.

LEES OOK: “3 redenen dat je niet meer om beleggen heen kunt”

Beleggen is niet alleen maar voor mensen met veel geld. Het is niet alleen maar voor grijze mannen in pak en ook niet voor gesjeesde types die veel risico willen en snel rendement. Beleggen is tegenwoordig voor iedereen. Van de pizzakoerier tot de piloot. Van de student tot hun vader en moeder. Van jou tot mij.

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de mails en je gaat beleggen begrijpen. Dan kun je daarna ook onderbouwd besluiten of het wel of niet wat voor jou is.

Wil je dit artikel nog een keer lezen? Bewaar hem dan op Pinterest: