Energie en telecom bij één partij: dat kan geld schelen

Wist je dat je tegenwoordig voor je energie, mobiele telefoon en alles-in-1 abonnement en energie bij dezelfde partij kan zitten? Een combinatie die ik eerder nog niet kende én combikorting oplevert. Ik zoek voor je uit óf en hoeveel geld dat kan schelen.

Er waren tijden waarin ik elke dienst en verzekering bij een andere partij onder bracht. Ik had weinig te besteden en koos gewoon voor het goedkoopste. Daarbij vergat ik zelfs vaak de voorwaarden te lezen. Inmiddels ben ik ouder en wijzer. Meerdere producten bij één partij onderbrengen kan ervoor zorgen dat je uiteindelijk goedkoper uit bent, met ook nog eens betere voorwaarden. Je krijgt dan vaak korting wanneer je meerdere producten bij één partij afsluit. Des te meer producten je afneemt, des te hoger de korting. Nu kun je zelfs je mobiele telefoon, alles-in-1 abonnement en energiecontract combineren. En ook dat levert weer extra korting op. 

Eerder schreef ik over hoe je flink kunt besparen op de kosten van je mobiele telefoon. Eén van de tips die ik gaf was het goedkope sim only abonnement van Budget Mobiel bij Budget Thuis. Onbeperkt data, bellen en sms’en voor €20. Dat scheelde al best veel in vergelijking met andere partijen. Door het nu te combineren met energie of met je alles-in-1 abonnement (internet, tv & vast bellen) kun je nog meer korting scoren. En het fijne is: ze gebruiken het netwerk van KPN, dus net zo betrouwbaar als een duurdere partij.

LEES OOK: Zorg dat je een welkomstbonus krijgt bij overstappen van energie

Bij zo’n combi krijg je €5,- combikorting op je mobiele telefoonabonnement. Je krijgt die korting maximaal vijf keer, dus als je kids thuis hebt die ook allemaal een telefoonabonnement hebben, tikt dat lekker aan. Je krijgt namelijk maximaal vijf keer die €5,- korting. Want met een partner en drie bellende en WhatsAppende pubers, levert dat €25 korting per maand op. Nice! Als je drie producten afneemt (sim only, alles-in-1 én energie) kan je maximaal €30 per maand korting krijgen. En dat is niet zo’n korting die weleens gegeven wordt op veel te hoge prijzen. Dit zijn kortingen op al best heel scherpe prijzen.

Meer weten over de mogelijke combikortingen bij Budget Thuis? Kijk dan hier. 

Dit is een voorbeeld van hoe combineren flink korting op kan leveren. Wanneer mensen overstappen kijken ze vaak alleen per product waar ze het goedkoopste uit zijn. Ik zou zeggen: kijk verder. Het onderbrengen van meerdere producten bij één partij, kan je flink veel geld besparen. Niet altijd, maar het is zeker de moeite waard om eens naar te kijken. Ik merk bij mezelf ook dat ik het gemak wat waard vind. Eén partij om zaken mee te doen. Het is overzichtelijk en duidelijk. Niet dat ik daar an sich meer voor zou betalen, maar het is een bijkomend voordeel van meerdere producten op één plek hebben. Simpel, betaalbaar met nog een beetje extra korting. Zo heb ik het graag.

Dit artikel is een samenwerking met Budget Thuis. De inhoud is voor 100% PorteRenee.

Wil je dit artikel nog een keer lezen? Bewaar hem dan op Pinterest: