Best gelezen stukken van deze week

Goedemorgen, deze zondagmorgen. Wat leuk om te merken dat steeds meer mensen PorteRenee weten te vinden. Superblij mee. Lees vanochtend even bij wat afgelopen week het beste scoorde. Dan kun je morgen weer meepraten bij de koffieautomaat.

De klapper van de week was toch wel het stukje dat ik schreef over de extra aflossing van 10.000 euro die we op onze hypotheek gaan doen. Veel mensen raakten geïnspireerd om ook weer een stukje huis af te lossen.

Deze maand gaan wij 5,5% van onze hypotheek aflossen

Op het internet zijn miljoenen pagina’s te vinden waarop bloggers beweren een manier te hebben gevonden om binnen no time rijk te worden. Ahum. Yeah right. Er is uiteindelijk maar één manier die echt werkt.

Miljonair worden? Dit is de enige manier die écht werkt

Mensen staan in de rij om een huis te kopen in deze overspannen woningmarkt. Huizen gaan voor duizenden euro’s boven de vraagprijs en soms mag je zelfs in een gesloten enveloppe een bod doen. Het hoogste winst. Het lijkt wel alsof het nooit crisis is geweest. Ik zou zeggen: denk na over de gevolgen van die hypotheek voor je leven. Hoeveel vrijheid lever je ervoor in?

Huis kopen? Lever niet al je vrijheid ervoor in

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *