Dit maakte ik deze week mee

Ik begin met weekvlogs maken! In de PorteRenee-weekvlogs geen Chanel-tassen. Ik unbox ook geen gratis pakketjes. Wel geldtips, slechte grappen (van mijn man) en beelden van ons ‘gewone’ leven. Kijk nu de eerste vlog!

Werken, beetje Paw Patrol kijken met mijn kinderen, daarna naar visjes kijken in Scheveningen en nog een fotoshoot. Dat was ongeveer de eerste week die ik voor PorteRenee filmde. Je kunt ‘m nu in bewegend beeld zien op Youtube, of gewoon hieronder. Er komt nog een nieuwe vlog-camera. Maar hey, dan moet dat spaarpotje eerst vol zijn.

Vergeet niet het PorteRenee-kanaal te liken. Want volgende week dus weer een aflevering. Tenminste, dat is de bedoeling. Ik wil mezelf geen burn-out bezorgen door er al teveel tijdsdruk op te leggen. Dat gebeurde Bibi ook. En ik wil mezelf niet vergelijken met Bibi Breijman (iets dikker, een iets minder muzikale man en een iets minder stylish verantwoorde garderobe) maar toch..

Ik vind het tof om jullie mee te nemen in ons leven. Ons dagelijks leven maar ook onze weg naar financiële onafhankelijkheid!

10 Comments

  1. Renee Lamboo Reply

   We hopen voor ons 50e zeker hypotheekvrij te zijn en een pandje voor de verhuur te hebben. We hebben nog zo’n 15 jaar

   1. Fred Reply

    Beste Renee,

    Goed dat je inzet op een pand voor de verhuur!

    Houd er wel rekening mee dat de vrije sectorhuur onder druk ligt door de enorme huurstijgingen aldaar. Minister Ollongren wil meer middenhuuraanbod (€ 720 – € 1.000 huur p.m.) in de markt forceren via een noodknop. Dat betekent dat je aanvangshuur maximaal 6% van de WOZ-waarde mag bedragen. Houd hier rekening mee in je planning/rekensommen.

 1. Seits Reply

  Leuke vlog. Alhoewel mijn zoon van 8 het wel wat raar vond ivm de grappen.

  Wij lossen ook zo’n 800euro per maand extra af. Tellen wij gewoon mee met de vaste lasten. Ik besef mij wel dat dit een luxe is. Werken wel allebei fulltime om dit te kunnen realiseren.

  1. Renee Lamboo Reply

   Ah ja, we zullen de volgende keer aan jouw jonge kijker denken. En 800 extra aflossen is inderdaad luxe. Dat voelen wij ook heel erg, hoor!

  1. Renee Lamboo Reply

   Ha, wij hebben het iig heel gezellig met elkaar. Niet altijd, dat is ook het leven, maar wel heel vaak!

 2. Linda Reply

  Heerlijk die flauwe grappen, wij hebben in een deuk gelegen. Ga zo door, wij blijven jullie vanuit Flevoland volgen (ondanks dat jullie niet meer in deze prachtige provincie wonen 🙂

 3. Geldover Reply

  Superleuk fimpje?. Wij zitten dit jaar aan onze max boetevrij aflossen. Nu aan t sparen voor volgend jaar meteen een mooie aflossing te kunnen doen op 1 januari. Moet wel zeggen dat ik mijn overload aan brieven van de bank mis. Wij krijgen van elke aflossing een brief dat het geld binnen is gekomen en dan nog een als het maandbedrag gewijzigd is.
  Ook hebben we helaas wat problemen met te ontvangen gelden. Vorige werkgever van mijn man moet nog het laatste bedrag overmaken en ondanks aanmaningen van onze kant schiet dit niet op.
  Wordt waarschijnlijk een geval rechtsbijstand inschakelen..
  Gelukkig is t geld van een overheidsinstantie na twee maanden wel ineens binnen. Voordeel is dat we dus extra zuinig geleefd hebben en we nu meer hebben om weg te boeken.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *