Hier zie & lees je nog meer van PorteRenee

Het duurde jaren voordat ik overstag was, maar nu ben ik helemaal om. Instagram is te gek. Dit is wat ik er allemaal deel. En natuurlijk de reden dat jij ook moet komen!

Er gebeuren best vaak dingen in mijn leven die ik hier zou willen delen. Een extra aflossing op de hypotheek, boodschappen-bespaar-trucjes die opeens in me opkomen of gewoon grappige privé-dingen. Maar ja, om daar nog een hele blog of vlog aan te wijten… Tot voor kort deelde ik dat soort momenten dus niet. Ik wist natuurlijk van het bestaan van Instagram, maar vond het maar ingewikkeld. Ik was Facebook gewend. Dat is praatje, plaatje en posten. Hoe anders is dat op Instagram. Maar nu ben ik om. En hoe! Ik vind Instagram zo leuk! Ik deel er korte filmpjes, foto’s, hou er polletjes en vraag mijn volgers mee te bepalen waar ik aandacht aan besteed op de site. Je kunt me er ook heel laagdrempelig vragen stellen via een berichtje. Dat gebeurt dan ook massaal. Ik probeer iedereen te beantwoorden, al duurt het vaak even.

Lees ook: Hiermee verdien ik mijn geld als blogger.

Afgelopen week deelde ik een kort verslag van mijn Money Talk op een event van Glamour en Rabobank. Ga daar vooral bij zijn de volgende keer. Ze schenken champagne en serveren macarons en bitterballen (niet tegelijkertijd, trouwens). Ik deelde in de Insta Stories het verhaal van mijn man Kasper, die na 1,5 week in loondienst zijn baan opzegde. Geluk boven geld! Altijd! Maar je ziet ook veel van achter de schermen en gewoon privé. Het is echt een kijkje in de keuken bij ons. Tof als je ook aanschuift!

Een greep uit de foto’s die ik deelde.. maar de video en stories (die ik hier niet kan delen, maar je echt alleen op Instagram kan zien) zijn eigenlijk nog veel leuker!

Dit bericht bekijken op Instagram

Woensdagmiddag

Een bericht gedeeld door Renée Lamboo (PorteRenee) (@porterenee.nl) op

Share

One Comment

  1. Nynke Reply

    Jaaaa, zo leuk dat je nu ook op IG te vinden bent! Nog meer inspiratie 🙂 En zo leuk, zo’n kijkje achter de schermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *