Nieuw: De PorteRenee Podcast

Geldinspiratie voor je oren

Hoe kun je meer doen met je geld? Sparen? Besparen? Beleggen? Hoe pak je dat aan? Hoe doen andere mensen het?
Mensen praten niet vaak of graag over geld. Ik wel en vraag in deze nieuwe podcast iedereen het hemd van het lijf. En ik vertel schaamteloos over mijn eigen geldkeuzes. Binnenkort komt de eerste aflevering online en er zullen er nog veel volgen. Ik ben gek op podcasts! Heb jij er nog geen ervaring mee? Nou, dan wordt dit de eerste keer. Het is net alsof je naar de radio luistert, alleen dan met mij (soms mijn man!) en inspirerende verhalen (van anderen) over geld. En zonder muziek. Je luistert gewoon lekker in de auto, op de fiets, of thuis in je luie stoel.

Luister je al wel eens podcasts?

Voeg dan deze link toe aan je favoriete podcast-app of programma

 https://www.porterenee.nl/feed/podcast 

Je kunt de podcast natuurlijk ook beluisteren via de site, Spotify en binnenkort ook via iTunes.

Ik geloof: als we meer over geld zouden praten, zouden we er vanzelf handiger in worden. En dat maakt je leven weer zorgelozer en leuker!

Luister mee en kies voor een rijker leven.

8 Comments

  1. Nynke Reply

    Superleuk! Ik hou van podcasts. Ga die van jou ook zeker luisteren. Ben groot fan van je site en boek, dus weet zeker dat ik dit ook erg interessant ga vinden!

  2. Eveline Reply

    Wat leuk ik kijk er naar uit. En wat fijn dat je man ook mee gaat doen hierin. Ben zo blij met je tips en inspiratie. Succes

  3. Sanne Reply

    Hier word ik nou enthousiast van! Ik ben groot fan van podcasts en in alles wat met geld (be)sparen en uitgeven te maken heeft, dus ik ga zeker luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *