weekvlog van porterenee

Weekvlog 3: Antwerpen Zoo met korting, kledingkast opruimen en slaperig gezelschap

Het is alweer de derde week dat we een weekvlog maken. En ik vind het zo leuk om jullie reacties te lezen. Dus: een nieuwe aflevering! Waarin we onder meer naar Antwerpen afreizen.

Grappig om te lezen in de comments dat jullie ons een leuk stel vinden. Wij hebben het samen leuk, vinden elkaar ook leuk en onze kinderen ook. Dat is blijkbaar te zien op de beelden.

Het is hier bij ons nu ook vakantie. Dus iets minder werk en wat meer privé-tijd. Dat zie je ook in de vlog terug. Ik blijf je de komende weken op de hoogte houden. En meenemen in ons leven. Kijk je deze week mee? Vind je het leuk? Kijk dan ook de eerste twee weekvlogs terug en abonneer je op de pagina. Zodat je geen aflevering mist!

Share

4 Comments

  1. Bouk Reply

    Jij hebt echt weinig kleren!! Ik dacht dat ik al goed bezig was, zegt mn vriend net; dan moet jij ook nog even aan de bak ?. Dusss…. leuke vlog weer en wat een leuk appartement daar in Antwerpen!!

  2. ria Reply

    Nee ik heb heeeelveeel meer kleding doe er wel lang mee maar volgens mij tot mijn dood niet meer nodig. Bezit aan jurken 60 stuks, ik draag nauwelijks broeken daar heb ik er 2 van evenals T shirts 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *