Podcast: als sparen niet opschiet

Een nieuwe PorteRenee-podcast. Waarin Kasper & ik jullie vragen over money, money, money beantwoorden.

Van schaamte voor je financiele keuzes, tot 50.000 euro sparen. En van hypotheekrenteopslag (say what?) tot afval scheiden. In deze podcast beantwoorden we een aantal vragen die lezers me stelden via Instagram en mail

Wil je jouw vragen ook beantwoord hebben in de PorteRenee-podcast? Ga dan naar mijn Instagram-pagina en stel je vraag in een privéberichtje. Als je je telefoonnummer erbij zet, kunnen we je ook nog even bellen. Leuk, toch?

Luisterse! En laat me vooral weten wat jullie ervan vinden.

Je kunt de podcast op deze pagina luisteren. Je kunt ‘m ook downloaden en later terug luisteren. Je vindt me ook op Spotify, op TuneIn en YouTube.

8 Comments

 1. Sandy Reply

  Hoi Renee,

  Wat ik me trouwens afvroeg: Is Porterenee bedoeld als geldplatform voor vrouwen?

  – Uit de podcast hoorde ik namelijk dat de Facebook groep Porterenee uit vrouwen bestaat.
  – één van de categorieën op de site is: “waar doet ZE het van?’

  Want als ik even speur op jouw site zie ik niet terug dat het (voornamelijk) voor vrouwen bedoeld is.

  (Ik als man vroeg me dit gewoon even af uit nieuwsgierigheid 🙂 )

  1. J. Reply

   Deze man volgt Porterenee ook! (En er zijn er nog wel een paar….vermoed ik). Veel vrouwen inderdaad die Porterenee volgen, ‘waar doet ze het van’ betreft dan ook voor zover ik weet meestal (altijd?) een vrouw die zorgt voor het 2e inkomen òf 1 inkomen heeft met toeslagen… In die zin weinig variatie. Maar zie wel eens handige tips voorbij komen en dergelijke… Lees Porterenee graag.

  2. Mariëlle Reply

   In “Waar doet ze het van” worden alleen vrouwen geïnterviewd omdat die artikelen voor de Flair geschreven worden 🙂

   Volgens mij schrijft Renée wel redelijk genderneutraal, maar het komt misschien wat meer gericht op vrouwen over omdat Renée zelf natuurlijk een vrouw is 😉 Net als dat er regelmatig iets met partners en kinderen voorbij komt, gewoon omdat dat haar eigen situatie is.

  3. Renee Lamboo Reply

   Hi allemaal,
   PorteRenee trekt voornamelijk vrouwen (70% ongeveer) en ik spreek gewoon altijd namens mezelf en inderdaad: ik ben zelf een vrouw, dus dat is denk ik de reden. Ik verwelkom de mannen met veel plezier. Maar iedereen is dus welkom! Meer dan zelfs..

 2. Bouk Reply

  Leuke podcast! Er zijn nu papieren zakken in de supermarkt op Curacao 😉
  Dat sparen en weer terugboeken….dat is nog wel een dingetje. Maar het gaat steeds beter hier. Ook al hebben we nog 30 op de lopende rekening, dan gaan we dus ook niks bijzonders meer doen. Cash geld in huis voor de boodschappen is er altijd voldoende…Op is op bij ons…Ga niet weer overboeken; mijn doel voor 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWE online training: Leer Super Simpel Beleggen met JannekeLEES HIER MEER
+