PODCAST: € 240.000 in één klap besparen

Je hebt een volle spaarrekening en lost al lekker af op je hypotheek. Maar wat nu? Hoe kun je nog meer uit je geld halen? Wat als je alleen maar jaloers van dit soort verhalen wordt en je afvraagt hoe je die omslag ook maakt? Wij vertellen wat ons daarbij hielp.

Een bericht uit Suriname en een enthousiaste reactie op het verhaal van Paula, die al op haar 46e kan stoppen met werken. Verder nog een update over ons spaardoel (hoera, op de helft) en het antwoord op de vraag waarom Kasper zijn haar met ei wast.
Alles in een nieuwe aflevering van de PorteRenee Podcast. Die nu trouwens ook te vinden is op iTunes!

Stel gerust je vragen via het PorteRenee WhatsApp nummer: 06-47250448. Zo leuk om jullie allemaal te horen. We beantwoorden de vragen in een nieuwe podcast.

Shownotes

Lees alles over de PorteRenee-Cursus Transformeer je Financiën

In de PorteRenee Podcast praten we ongegeneerd over geld. Over sparen, besparen, beleggen, een huis kopen, op je hypotheek aflossen en vermogen opbouwen. Iedere vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering op YouTube, iTunes, Spotify en hier op de site!

WIL JE DIT ARTIKEL NOG EEN KEER LEZEN?
Bewaar hem dan op Pinterest

2 Comments

  1. Audrey Reply

    Dat je haar wassen met ei als besparing werkt denk ik wel alleen als je zelf kippen hebt. Anders is een portie shampoo die ik met dikke korting heb ingeslagen toch goedkoper denk ik 😉

  2. Roelf Reply

    WIFI straling is qua lading ongeveer 100.000 keer zwakker dan zichtbaar licht (2,4 of 5 GHZ versus 400-750 THz), dus ik ben wel benieuwd naar dat onderzoek waaruit blijkt dat het je slaap beïnvloedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWE online training: Leer Super Simpel Beleggen met JannekeLEES HIER MEER
+