Podcast: Genante bespaartip & Zo ga je van kopen naar kijken

Een nieuwe PorteRenee-podcast. Waarin Kasper & ik om klokslag 20.00 uur, wanneer de kinderen op bed liggen, met elkaar praten over geld.

Van besparen tot beleggen, van koopverslaving tot ooit je hypotheek aflossen. In deze podcast beantwoorden we een aantal vragen die lezers me stelden via Instagram.

Wil je jouw vragen ook beantwoord hebben in de PorteRenee-podcast? Ga dan naar mijn Instagram-pagina en stel je vraag in een privéberichtje. Als je je telefoonnummer erbij zet, kunnen we je ook nog even bellen. Leuk, toch?

Luisterse! En laat me vooral weten wat jullie ervan vinden. 

Voor de mensen die nieuw zijn met podcasts: hieronder of hierboven even op play drukken. Dan komt het allemaal goed 🙂


OP WEG NAAR EEN RIJK(ER) LEVEN

Bestel ‘m hier

101 beste geldtips.
Dit zijn de tips die mij uit de schulden hielpen, richting een grotendeels afgelost huis, een volle spaarrekening en een geweldige relatie met geld.

Voor €14.99 op weg naar een rijk(er) leven

2 Comments

  1. Stephanie Reply

    Leuke podcast! Heb met plezier geluisterd. Vind jullie lekker relaxt praten, grapje tussendoor. Tof!

    Eergisteren had ik een koopbui… Uiteindelijk maar tussendoortjes gekocht, die eet vriend toch altijd op, en een goedkoop spelletje bij de Kruidvat.

    Daarnaast nog impulsief een spijkerbroek gekocht bij de Kringloop (3,75!) . Hij paste rondom m’n benen heel erg goed, aan de bovenkant ietsje ruim. Dus bij thuiskomt naald en draad gepakt en hem ietsje ingenomen. Nu een mooie spijkerbroek erbij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWE online training: Leer Super Simpel Beleggen met JannekeLEES HIER MEER
+