Podcast: Ongevraagd geld-advies

In deze podcast beantwoorden we weer veel van jullie vragen over geld. We hebben het over Hello Fresh, over budget voor leuke dingen en ongevraagd geld-advies. Ook komt Kasper zijn grootste financiële fout aan bod. Een tipje van de sluier: het was iets geels.


Je kunt de podcast op deze pagina luisteren. 
Je vindt me ook op SpotifyTuneInYouTube en Google Podcast.
Gebruik je een eigen podcast-app of software? Dan kan je deze link gebruiken om je te abonneren: https://anchor.fm/s/12ba847c/podcast/rss

3 Comments

  1. Lydia Reply

    Ik ben na 6? Jaar nog steeds hello fresh fan. Wel ben ik na een tijd overgestapt van wekelijks 3 maaltijden naar levering van 1 box op de 1e zaterdag van elke maand. Is dat duur..? Nee, omgerekend iets minder dan 7 euro per persoon goed en lekker eten. Daar staat tegenover het genot om een week niet na te denken, niet naar winkels te hoeven, daardoor geen andere zooi in huis dus besparing, genoeg groente om meestal nog een 4e keer van te eten, tijdwinst en..4hoog zonder lift thuisbezorgd door aardige mensen. Elke maand een cadeau aan mezelf. T lijkt wel een contactadvertentie 😂

  2. Mariëlle Reply

    Helemaal mee eens Lydia! Wij maken er nu al ruim 4 jaar gebruik van, 5 maaltijden voor 2 personen, wel gewoon elke week. Kost wat, maar al die voordelen die je benoemt zijn het (ons) echt meer dan waard waard.

    Dit is naast de schoonmaakster die we hebben, een luxe waar we écht elke week weer van genieten. En we besparen weer op andere dingen: we hebben een goedkoop koophuis, geef weinig geld meer uit aan “dingen” en kleding, we hebben geen auto en ook geen kinderen (niet vanwege de kosten, maar het scheelt wel enorm ;-)). En we doen hooguit één keer per maand iets leuks “duurs”, zoals uit eten of een uitstapje o.i.d., dus we houden elke maand meer dan genoeg geld over om te kunnen sparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWE online training: Leer Super Simpel Beleggen met JannekeLEES HIER MEER
+