Podcast vol financiële succesverhalen van volgers

Laat je je inspireren door de succesverhalen van anderen? Of roep je liever dat het stom is en helemaal niet kan om zoveel te besparen, te sparen, of af te lossen.. Daar hebben we het over in deze nieuwe podcast. Ik deel toffe succesverhalen van anderen en we beantwoorden vragen die jullie me stuurden via mail of Instagram.

Je kunt de podcast op deze pagina luisteren. 
Je vindt me ook op SpotifyTuneInYouTube en Google Podcast.
Gebruik je een eigen podcast-app of software? Dan kan je deze link gebruiken om je te abonneren: https://anchor.fm/s/12ba847c/podcast/rss

2 Comments

  1. Tessa Reply

    Stom!

    Oke grapje. Ben benieuwd naar het kasboekje van volgende week! Enig idee waar het extra verkeer dan vandaan komt bij een kasboekje?

  2. Lindsey Reply

    I feel you Kasper! Mijn grootste droom is ook om naar spanje te gaan. Het liefst zou ik daar een leuk huisje kopen en voorgoed gaan wonen. Mijn partner denkt daar helaas anders over en vind het leven in nederland veel te leuk. Ook wij hebben een kindje van 6 jaar. Nu gaan we voor de middenweg. Sparen voor een appartementje zodat we onze vakanties door kunnen brengen daar en af en toe ( als ons werk dat toe laat) vanuit daar te werken. De rest van de tijd dat we er niet zijn willen we het verhuren. Ik hoop dat mijn partner dan zo verlieft wordt op het land dat er een dag komt dat we besluiten toch daar te blijven. Je leeft maar 1x toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWE online training: Leer Super Simpel Beleggen met JannekeLEES HIER MEER
+