Podcast: Waarom een plan voor je geld zo belangrijk is

Wat leren wij van Corona? Een volger vroeg dat. Dus vertellen we in deze podcast over minder willen en hoe we uiteten gaan eigenlijk niet zo missen. Maar ook over hoe deze periode perfect kan zijn om te beginnen met sparen (als je natuurlijk financieel niet getrokken wordt) en waarom een plan voor je geld zo belangrijk is.

Tot slot: we delen het GRATIS cadeautje dat we samen voor jullie hebben gemaakt. Doe vooral mee! (Schrijf je in via porterenee.nl/lagelasten)

Je kunt de podcast op deze pagina luisteren. 
Je vindt me ook op SpotifyTuneInYouTube en Google Podcast.
Gebruik je een eigen podcast-app of software? Dan kan je deze link gebruiken om je te abonneren: https://anchor.fm/s/12ba847c/podcast/rss

4 Comments

 1. Audrey Reply

  Ik moet zeggen dat toen ik de mail las over de lage lasten-actie ik eigenlijk direct dacht ‘o god, alweeeeeer verhalen over overstappen en potjes en verzekeringen via Deck?’ Ik vraag me oprecht een beetje af hoe vaak je kunt schrijven over dezelfde dingen. Maar goed, ik ben dan gewoon niet de doelgroep voor deze, dus ik skip ‘m gewoon en dan is iedereen verder gelukkig, haha.

  Oke, en nu weer positief dan: gezellige podcast! Ik vind het wel mooi dat er nu wat dingen veranderen in bijvoorbeeld het combineren van werk en prive, en de mogelijkheden tot thuiswerken en minder werken. Het zou mooi zijn als veel vaders besluiten dat ze ook na de crisis vaker thuis willen zijn. Want nu bewijzen we wel mooi dat er meer mogelijk is dan sommige mensen misschien denken.

  1. Renee Lamboo Post author Reply

   Dat mag. Niet iedereen luistert en leest alles, vandaar. En de lage lasten dingen zijn niet alleen overstaptips, het gaat ook over boodschappen en je maandlasten verlagen etc.

 2. Lucinda Reply

  Heb mij ingeschreven voor de mailtjes. Het kan nooit kwaad om wat tips te krijgen, misschien doe je er met een paar maar wat, maar het kan altijd wat opleveren. Wij hebben gelukkig de mazzel om allebei in vaste loondienst te zijn, dus ons inkomen veranderd vrij weinig aan. Ook wij beginnen nu steeds meer de restricties te merken, dingen die je normaal gesproken gewoon zomaar deed, daar moet je nu ineens heel erg op letten, dat je afstand houd en dat je drukke plekken vermijd, of zoiets simpels als bij mijn oma op bezoek.

 3. Tessa Reply

  Mijn vriend en ik zijn nog volop aan het werk (hij in het ziekenhuis, ik thuis standby voor het ziekenhuis) en in loondienst, dus wij doen sinds deze week een afhaalmaaltijd om de favoriete lokale restaurantjes te supporten šŸ™‚

  Overigens heb ik een maandelijks potje met ‘leuk geld voor mezelf’ en heb ik mezelf kunnen belonen met een Nintendo Switch en Animal Crossing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+