PODCAST: Wat als al je spaargeld weg is?

De vragen stromen binnen via het PorteRenee WhatsApp nummer: 06-47250448. Zo leuk om jullie allemaal te horen. We beantwoorden de vragen in een nieuwe podcast. Van beginnen met beleggen tot gescheiden rekeningen met je partner en al je spaargeld in een huis stoppen.

Volg de Podcast ook op Spotify!

In de show deze week:

Beau wil beleggen, maar hoe te beginnen. Nou met ons stappenplan natuurlijk. Leer beleggen met 4 mailtjes waarin je basics worden uitgelegd.

Je kunt het zo ingewikkeld mogelijk maken. Ga je voor simpel? Check dan vooral Meesman of Brand New Day.3 Comments

  1. Tessa Reply

    Leuke podcast weer! Interessant om te horen over de eind twintiger die 50K gespaard heeft. Ik spaar zelf altijd met een doel: eerst mn buffer, nu voor een huis, en daarnaast nog voor een nieuwe laptop over een jaartje. Ik beleg er ook een beetje bij via Meesman, dat heeft geen direct doel. Zomaar 50K hebben zonder bestemming zou mij niet snel overkomen 😂. Goed advies: het is niet zomaar weg, en je hypotheek lasten zijn niet zo hoog, waardoor je weer kunt sparen. Wel uitkijken met het huren vs kopen advies. Je betaalt voor vrijheid, en vergeet niet dat je vooral in het begin veel rente betaalt. Dat is eigenlijk ook zonde. En als je het toch eerder moet verkopen zou je met een restschuld kunnen blijven zitten, maar daar hoef ik jullie niets over te vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *