Lievelings

Ik heb het vaak over sparen en besparen, maar dat wil niet zeggen dat ik zelf geen geld uitgeef. Dat doe ik alleen als ik wild enthousiast ben over mijn aankoop. En mijn enthousiasme deel ik graag met jou. 
Dit zijn de PorteRenee lievelings aankopen

Slaapmasker

Dit slaapmasker is favoriet hier in huis. We slapen in een vrije lichte kamer en gaan vroeg naar bed en staan HEUL! vroeg op. Ook draag ik ‘m wanneer ik in het weekend een ochtendje uit kan slapen, omdat mijn man de kids doet. Voorheen lag ik dan wakker omdat het al zo licht was. Not anymore. Echt een aanrader, dit!

Headphone

Wij scoorden precies deze draadloze oordopjes op vakantie op Ibiza. Hier zijn ze dus 10 euro goedkoper. Jammer voor ons, fijn voor jou. Nooit meer snoertjes die in de knoop zitten.

Het doosje laad je op aan hetzelfde snoertje als bijvoorbeeld je telefoon. De dopjes krijgen vervolgens energie van het doosje. Ideaal. Je kunt er ook veel fijner een dopje mee delen. Zonder dat je elkaar wurgt met het snoertje. Heel romantisch.

Kinderboekje met waterpen

Dit boekje redt steeds weer onze vliegreis naar vakantie. Dit boekje kleur je in met een stift waar water in gaat. Wanneer het nat wordt, komt er een tekening tevoorschijn. En die droogt weer op, dus het is oneindig plezier. Oh, en je hebt nooit gedoe met stiften die uitdrogen omdat de dop er niet op zit. (Ja, deze irritatie zit me hoog).