De 1e PorteRenee-podcast: vol spaarinspiratie

De eerste officiële PorteRenee-podcast. Hoera! Leuk als je meeluistert. En waar kan die eerste aflevering anders over gaan dan over sparen?


In deze eerste podcast hebben we het over mijn favoriete onderwerp: sparen. Ik ga op zoek naar manieren van sparen die werken. Rabobank-onderzoeker en econoom Carlijn Prins weet daar alles van. Ze deed er namelijk uitgebreid onderzoek naar. Ze vertelt hoe(veel) we in Nederland gemiddeld sparen (vond ik shocking!) en geeft tips hoe je daar meer van kunt maken. Ook ging ik langs bij spaarkoningin Miranda, die de verbouwing van haar hele huis uit eigen spaargeld betaalde. En nee, ze is geen CEO met bijpassend salaris. Zij en haar man werken gewoon allebei in de zorg maar pakken het financieel gewoon heel handig aan. Superstoer verhaal!

Je kunt de podcast op deze pagina luisteren.
Je kunt ‘m ook downloaden en later terug luisteren. Je vindt me ook op Spotify en op TuneIn.

Deze met de economen van Rabobank, maar ook de afleveringen die mijn man en ik thuis op de bank opnemen.

Luisterse!

9 Comments

 1. Joke Reply

  De 1e keer dat ik een podcast luister ; leuk gedaan !! informatie die wel bekend is maar toch komt het weer anders over door het te HOREN ..

  1. Renee Lamboo Reply

   Klopt, Joke. We starten voorzichtig op. Ik ga ook podcasts maken samen met mijn man, die gaan wat meer over hoe wij naar tijd en geld kijken. Zullen je wellicht meer verrassen 🙂

 2. Bouk Reply

  Grappig om het te horen ipv te lezen. Welbekende tips voor mij. Ben benieuwd naar de komende podcasts!

 3. Msp Reply

  K ga hem morgen op de fiets luisteren. Ben benieuwd! Weet je misschien nog andere podcast over geld in het NL?

 4. Anoniem Reply

  De podcast van Rijker Leven zijn ook heel leuk en van Goed met Geld. Luister daar regelmatig naar. Volgens mij als je ff op Google zoekt, vind je ze wel. Weet even niet hoe ik de link hier kan plaatsen ?

 5. Audrey Reply

  Leuke podcast! Nog een kleine tip: er mag van mij nog wel iets meer rust in. Misschien even een klein achtergrondmuziekje of geluidseffect als je van de ene gesprekspartner naar de andere gaat bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *