Meekijken in een ander zijn portemonnee is altijd leuk. Vandaag is het extra smullen. Een collega-blogger sprak een stel dat 10.000 euro netto per maand binnen harkt. Het zette mij aan het denken: wat zou ik daarmee doen?

Netto, he? 10.000 euro per maand netto. Daar is dus al belasting over betaald. Het bedrag is dus vrij om uit te geven. Kun je je voorstellen dat dat iedere maand op je rekening verschijnt? Volgens mij is er zelfs een loterij die zo’n soort prijs uitkeert. Iedere maand, de rest van je leven, 10.000 euro op je rekening. Natuurlijk raken mensen daar opgewonden van. Ik ook..

Ik ben heel benieuwd wat jullie met het geld zouden doen. Ik zou in ieder geval zorgen dat ik geen hypotheek meer had en geld weggeven, het delen. Dat hoort er voor mij ook bij wanneer je zulke bedragen verdient. Het betreffende stel dat mijn collega-blogger sprak, heeft drie hypotheken uitstaan bij familieleden. Ze fungeren dus als bank en krijgen voor die drie leningen iedere maand een vergoeding. Een slimme manier om je geliefde te helpen en wat te verdienen.

Nou, check het verhaal zelf maar bij mijn collega-blogger Simpel & Rijk Leven. 

Lees ook: ‘Ik ging van dubbel inkomen naar het inkomen van een alleenstaande moeder’