Snel geld verdienen op 11 manieren (50 euro gegarandeerd)

Makkelijk en snel geld verdienen. Wie wil dat niet? Ik ga je 11 manieren vertellen die werken en die ik zelf wel eens toepas. Gewoon wanneer het geld op is, want ja, dat gebeurt mij ook wel eens.

 • Zoek je zolder uit en verkoop wat je niet meer gebruikt op Marktplaats. Ik verkoop zeker iedere maand wel iets. Speelgoed van de kinderen, dat ze niet meer gebruiken. Of onze caravan, zoals onlangs. Marktplaats is top en meestal is adverteren gratis. Je kunt natuurlijk ook verkopen via Facebook-groepen in je omgeving. Dan ben je het wel extra snel kwijt, omdat mensen in de buurt wonen. Op deze manier verdien je binnen een paar minuten zo een paar tientjes, afhankelijk natuurlijk van wat je te verkopen hebt.

Meer weten over hoe je online geld kunt verdienen? Hier lees je 15 manieren om honderden euro’s per maand via internet te verdienen.

 • Verkoop wat je maakt. Maak je de mooiste kussens, maar eigenlijk alleen voor in je eigen huis? Vraag iedereen waar ze die kussens kunnen kopen. Ho! Stop! Ondernemerskans. Zet ze op internet, bijvoorbeeld op Etsy.com, waar je allerlei creatieve uitingen kunt kopen en verkopen. Maak je de mooiste foto’s? Dan kun je die daar ook aanbieden tegen betaling. Supersnel, supersimpel. En je haalt er nog plezier uit ook.

 • Verkoop je gelezen boeken via bol.com. Dat kan tegenwoordig. Je krijgt er geen immense bedragen voor, maar alles is meegenomen. Zeker voor recente boeken wordt nog best betaald.

 • Schrijf je een blog? Laat Google er dan advertenties op zetten door je aan te melden bij Google Adsense. Afhankelijk van het aantal bezoekers, kun je hier best een leuk zakcentje mee verdienen.

 • Bied je diensten online aan. Ja, dit klinkt een beetje dubieus maar zo bedoel ik het niet. Op platform Fivver.com kun je bijvoorbeeld tegen betaling voor mensen een logo ontwerpen of een tekst vertalen uit het Noors naar het Nederlands (ik roep maar wat). Profieltje aanmaken en wachten op je eerste klanten.

 • Verkoop je oude mobieltje of tablet online. Ja, zelfs als hij stuk is. Dat kan bijvoorbeeld via gsmloket.nl .Fijn voor als je het financieel nodig hebt: je krijgt je geld binnen 24 uur op je rekening gestort.

 • Hou een garage sale. Of een porch sale, zoals wij ze vroeger op CuraƧao noemden toen we daar nog woonden. Voordeel: je hoeft niet te wachten tot Koningsdag. Het kan iedereen dag van de week. Al zou ik persoonlijk een zaterdag adviseren. Verkoop alles wat je niet meer gebruikt, stal het uit op tafels en zorg voor wat wisselgeld. Bordje in de tuin en aankondiging op de Facebook-groep van je dorp of stad en voila: je bent er klaar voor.

 • Een eigen webshop kan een manier zijn om online veel geld te verdienen. Je zult dan zelf voorraad moeten hebben en dat is prijzig en een hoop gedoe. Via social media of affiliate marketing kun je ook online geld verdienen door artikelen van andere webshops aan te bevelen.

Geld verdienen kan natuurlijk ook door kosten te schrappen. Ken je de app Dyme al? Die helpt je je terugkerende lasten vliegensvlug op een rij zetten. Wist je dat 91% van de Nederlanders onderschat hoeveel abonnementen ze hebben? Misschien gebruik je ze niet eens meer. En ze kosten wel iedere maand geld. Met Dyme spoor je slapende abonnementen op – zonder zelf al je afschriften na te pluizen – en de app helpt je ook om deze vaste lasten op te zeggen. Een paar klikken en klaar.

 • Goed in koken? Verkoop je maaltijden online, bijvoorbeeld door middel van ThuisAfgehaald.nl. Leuke extra opbrengst is dat je een hoop nieuwe mensen leert kennen op deze manier.

 • Word mystery shopper. Je wordt dan, tegen betaling, op pad gestuurd naar een winkel of meerdere winkels, om te testen hoe je daar als klant behandeld wordt. De verdiensten zijn niet giga, maar toch zo een paar tientjes. En het lijkt me ook gewoon best tof.

 • Bied je spullen te huur aan. Verhuur je auto, je gereedschap of andere spullen van waarde die je in huis hebt. Je kunt dat bijvoorbeeld doen via Peerby.

 • Spreek je vloeiend Frans? Ga dan bijles geven. Een wiskundeknobbel, dan ook! Of misschien ben je wel supergoed op de gitaar. Help anderen het ook te leren en verdien tegelijkertijd wat bij. Bied je bijlessen aan op een briefje in de lokale supermarkt of bijvoorbeeld op Marktplaats.

Snel en makkelijk geld verdienen, iets extra’s, gaat dankzij het internet tegenwoordig supermakkelijk. Iedereen heeft iets dat geld waard is. Of dat nu talenten zijn, spullen of kennis. Ga eens na wat jij in huis hebt, letterlijk en figuurlijk, dat van waarde kan zijn voor anderen. En make an extra buck.

12 Comments

   1. Rik Reply

    Serieus. Iedereen kan met 1 van deze tips wel iets. En dat gaat je zeker wel 50 euro opleveren (troep op zolder is zeker wel 50 euro waard, zolang je maar bereid bent om er afscheid van te nemen). Of dacht je dat je hier een link had om even je bankgegevens in te vullen zodat je 50 euro gestort zou krijgen op je rekening?

 1. Yvonne de Gier Reply

  Ik ben laatst begonnen met wat extra centjes verdienen op Neevo. Op deze website krijg je transcribeer-taken aangeboden tegen een kleine vergoeding. Het hangt af van hoe complex de taak is, of hoe lang je ermee bezig bent hoeveel je verdient. Dit kan variƫren tussen de 4ct tot 1,50 euro per taak (uit eigen ervaring). De taken zijn niet heel complex, en je klikt er meestal snel doorheen. Ik gebruik deze kleine inkomsten om af en toe eens een kopje koffie bij een koffiezaakje te halen, of als extra zakcentje voor leuke tweedehands kledingitems of accessoires. Wat fijn is dat je gewoon thuis vanaf de bank aan de slag kunt en ook kunt stoppen wanneer je het zat bent. Zo verdien je toch af en toe even een kopje koffie extra in een half uurtje klikken op de bank. Dat kun je niet zeggen van een halfuurtje scrollen op insta.

 2. Alexander Noordover Reply

  neevo. welke site is dat.
  .com doet het niet
  .nl doet het niet
  .org doet het niet.

  waar kan ik die vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *