snel geld verdienen, porterenee

Snel geld verdienen op 11 manieren (50 euro gegarandeerd)

Makkelijk en snel geld verdienen. Wie wil dat niet? Ik ga je 11 manieren vertellen die werken en die ik zelf wel eens toepas. Gewoon wanneer het geld op is, want ja, dat gebeurt mij ook wel eens.

Ik ga je hier geen onrealistische verhalen vertellen. Ik ga je niet vertellen dat je binnen een paar uurtjes duizend euro kunt verdienen. Niks van dat soort onzin. Dat kan echt alleen door een lening aan te gaan, en jullie weten, dat ik allergisch ben voor geld lenen. Zo allergisch dat ik zelfs mijn hypotheek zo snel mogelijk probeer af te lossen. Snel geld verdienen kan echt. Dan heb ik het over binnen een paar minuten tot een paar uur. En op deze 11 manieren kan iedereen het.

 1. Zoek je zolder uit en verkoop wat je niet meer gebruikt op Marktplaats. Ik verkoop zeker iedere maand wel iets. Speelgoed van de kinderen, dat ze niet meer gebruiken. Of onze caravan, zoals onlangs. Marktplaats is top en meestal is adverteren gratis. Je kunt natuurlijk ook verkopen via Facebook-groepen in je omgeving. Dan ben je het wel extra snel kwijt, omdat mensen in de buurt wonen. Op deze manier verdien je binnen een paar minuten zo een paar tientjes, afhankelijk natuurlijk van wat je te verkopen hebt.
 2. Verkoop wat je maakt. Maak je de mooiste kussens, maar eigenlijk alleen voor in je eigen huis? Vraag iedereen waar ze die kussens kunnen kopen. Ho! Stop! Ondernemerskans. Zet ze op internet, bijvoorbeeld op Etsy.com, waar je allerlei creatieve uitingen kunt kopen en verkopen. Maak je de mooiste foto’s? Dan kun je die daar ook aanbieden tegen betaling. Supersnel, supersimpel. En je haalt er nog plezier uit ook.
 3. Verkoop je gelezen boeken via bol.com. Dat kan tegenwoordig. Je krijgt er geen immense bedragen voor, maar alles is meegenomen. Zeker voor recente boeken wordt nog best betaald.

  Lees ook: Deze truc levert je je eerste 1000 euro spaargeld op
 4. Schrijf je een blog? Laat Google er dan advertenties op zetten door je aan te melden bij Google Adsense. Afhankelijk van het aantal bezoekers, kun je hier best een leuk zakcentje mee verdienen.
 5. Bied je diensten online aan. Ja, dit klinkt een beetje dubieus maar zo bedoel ik het niet. Op platform Fivver.com kun je bijvoorbeeld tegen betaling voor mensen een logo ontwerpen of een tekst vertalen uit het Noors naar het Nederlands (ik roep maar wat). Profieltje aanmaken en wachten op je eerste klanten.

  Meer geldtips? En een kijkje in mijn leven?
  Volg me op
  Instagram.
 6. Verkoop je oude mobieltje of tablet online. Ja, zelfs als hij stuk is. Dat kan bijvoorbeeld via gsmloket.nl .Fijn voor als je het financieel nodig hebt: je krijgt je geld binnen 24 uur op je rekening gestort.
 7. Hou een garage sale. Of een porch sale, zoals wij ze vroeger op Curaçao noemde. Voordeel: je hoeft niet te wachten tot Koningsdag. Het kan iedereen dag van de week. Al zou ik persoonlijk een zaterdag adviseren. Verkoop alles wat je niet meer gebruikt, stal het uit op tafels en zorg voor wat wisselgeld. Bordje in de tuin en aankondiging op de Facebook-groep van je dorp of stad en voila: je bent er klaar voor.
 8. Goed in koken? Verkoop je maaltijden online, bijvoorbeeld door middel van ThuisAfgehaald.nl. Leuke extra opbrengst is dat je een hoop nieuwe mensen leert kennen op deze manier.

  Lees ook: Wat ik verdien en waarom iedereen daar open over zou moeten zijn
 9. Word mystery shopper. Je wordt dan, tegen betaling, op pad gestuurd naar een winkel of meerdere winkels, om te testen hoe je daar als klant behandeld wordt. De verdiensten zijn niet giga, maar toch zo een paar tientjes. En het lijkt me ook gewoon best tof.
 10. Bied je spullen te huur aan. Verhuur je auto, je gereedschap of andere spullen van waarde die je in huis hebt. Dit gaat heel makkelijk via de site Zilok.com. Zorg wel dat je goed verzekerd bent!
 11. Spreek je vloeiend Frans? Ga dan bijles geven. Een wiskundeknobbel, dan ook! Of misschien ben je wel supergoed op de gitaar. Help anderen het ook te leren en verdien tegelijkertijd wat bij. Bied je bijlessen aan op een briefje in de lokale supermarkt of bijvoorbeeld op Marktplaats.Snel en makkelijk geld verdienen, iets extra’s, gaat dankzij het internet tegenwoordig supermakkelijk. Iedereen heeft iets dat geld waard is. Of dat nu talenten zijn, spullen of kennis. Ga eens na wat jij in huis hebt, letterlijk en figuurlijk, dat van waarde kan zijn voor anderen.

Hoera, mijn boek ‘Duur huis, nooit thuis’ is nu te koop!

Share

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *